Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο ύστερα από προειδοποίηση για επιδρομή drones
Εκρήξεις σημειώθηκαν στο Κίεβο έπειτα από προειδοποίηση για επιδρομή drones ενώ ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας ζήτησε από τους κατοίκους να πάνε στα καταφύγια.
Εκρήξεις σημειώθηκαν αργά το βράδυ χθες Τρίτη στο Κίεβο, όπως ανέφερε ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, αφότου οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για επιδρομή εχθρικών drones (φωτογραφία, επάνω, από το Χ).
Ο δήμαρχος του Κιέβου απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν στα καταφύγια
#BREAKING ???? Kyiv is getting hit hard right now by a series of Russian Geran drones.
Strange. Reports from the city indicate that air defenses were not activated in time. pic.twitter.com/Ao5j59KH4a
Ο δήμαρχος Κλίτσκο απευθύνει έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν στα καταφύγια μέχρι να λήξει ο συναγερμός.
Και σε άλλες περιοχές
Προειδοποίηση για αεροπορικά πλήγματα έχει εκδοθεί επίσης σε περιοχές στα βόρεια της ουκρανικής πρωτεύουσας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Η Ρωσία επιτίθεται τακτικά σε πόλεις σε όλη την Ουκρανία, στοχεύοντας σε κρίσιμες υποδομές, καθώς συνεχίζει τις επιδρομές της παρά τις προσπάθειες των ΗΠΑ να μεσολαβήσουν για τον τερματισμό των εχθροπραξιών, γράφουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας