
Αταμάν: «Προπονήθηκε ο Οσμάν – Θα πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε και πάλι»
Σύνθημα νίκης και αντίδρασης από τον Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε – Τι είπε για τη συμμετοχή του Οσμάν
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη, σε μια αναμέτρηση που το τριφύλλι καλείται να αντιδράσει μετά την ήττα στο Μιλάνο.
Ο Τούρκος προπονητής τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από τις δύο ήττες των προηγούμενων αγώνων, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση του Τσεντί Οσμάν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν:
Για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι σε καλή κατάσταση. Νίκησε τα τελευταία έξι ματς στην Euroleague. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα πρέπει να αρχίσουν να κερδίζουμε και πάλι, μετά από τις δυο ήττες που είχαμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι σίγουρα, όμως είμαστε έτοιμοι για αυτό.
Το κλειδί σε αυτή την αναμέτρηση για εμένα θα είναι η επίθεση. Η Φενέρμπαχτσε κάνει αλλαγές στην άμυνά της και θα πρέπει να κάνουμε επιθέσεις χωρίς να κάνουμε λάθη. Η απόδοσή μας θα είναι το κλειδί».
Για τον Όσμαν: «Ο Όσμαν προπονήθηκε χθες και ελπίζω πως αν σήμερα δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην προπόνηση, θα είναι στο γήπεδο αύριο».
- Ο πρέσβης της Τουρκίας μίλησε υπέρ της προώθησης του διαλόγου Αθήνας – Άγκυρας
- Ο Ντεσαγί στηρίζει τον Εμπαπέ και συμβουλεύει τον Μουρίνιο
- Προαστιακός: Διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια – Ασπρόπυργος λόγω πυρκαγιάς νωρίτερα
- Harrods κατά Αλ Φαγέντ – «Οι επιζήσασες πρέπει να δικαιωθούν» – Η ανήθικη πρόταση στη Νταϊάνα
- Καλαμάτα: Την χτυπούσε για 2 λεπτά μέσα στο σκοτάδι – Το μυστήριο με τον γενικό διακόπτη και τα ίχνη από παπούτσια
- Λανουά: Ανεπαρκής στην Γαλλία, ανανέωση συμβολαίου στην Ελλάδα!


