
Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Αθηναϊκού στους «32» του Eurocup
Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στη φάση των «32» του EuroCup Women.
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των «32» του EuroCup Women, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 4η θέση στη Euroleague και θα συνεχίσει την πορεία του στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, όπου κληρώθηκε με την Ελιτζούρ Ράμλα από το Ισραήλ.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον αήττητο Ερυθρό Αστέρα, με το πρώτο ματς να είναι εντός έδρας και η δύσκολη ρεβάνς στο Βελιγράδι.
Τέλος, ο Αθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ισπανική Χαϊρίς και αν καταφέρει να πάρει την πρόκριση, θα βρει μπροστά της μία εκ των Μπεσίκτας ή Σοπρόν.
Οι διπλοί αγώνες θα γίνουν στις 11 και 18 Δεκεμβρίου, με τον Αθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να δίνουν τις ρεβάνς εντός έδρας και τον Παναθηναϊκό εκτός.
Αναλυτικά, τα ζευγάρια:
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του

