
Ο προπονητής της Βαλένθια πήγε στη συνέντευξη Τύπου και… δεν βρήκε κανέναν (vid)
Το Παρί - Βαλένθια έχει μόλις τελειώσει, ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνεθ, μπαίνει στην αίθουσα Τύπου για να μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και δεν βρίσκει κανέναν!
Η Βαλένθια ηττήθηκε από την Παρί με 90-86 για την 11η αγωνιστική της Euroleague και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνεθ αντιμετώπισε ένα μάλλον πρωτόγνωρο φαινόμενο.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Βαλένθια πήγε να μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο βρήκε μία… άδεια αίθουσα, με όλους τους δημοσιογράφους να έχουν αποχωρήσει.
Ο Ισπανός είδε την αίθουσα και ρώτησε τον υπεύθυνο τύπου «Έτσι θα είναι;». Ο υπεύθυνος επιβεβαίωσε ότι δεν θα αλλάξει κάτι, οπότε ο Μαρτίνεθ απλά είπε «Το σκορ είναι 90-86» και αποχώρησε από την αίθουσα άμεσα.
Δείτε τι συνέβη…
?Increíble la rueda de prensa de Pedro Martínez en París.
No ha durado NI 5 SEGUNDOS?
Se sienta y al no haber ningún periodista, dice el resultado y se marcha. pic.twitter.com/brio4XlzIY
— Medina (@jorgemedina_2C) November 13, 2025
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Το «τεστ των 90 ημερών» μπορεί να προβλέψει κάθε πρόβλημα στη σχέση


