
Με τρεις… Έλληνες η αποστολή της Εθνικής Πολωνίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Ντραγκόφσκι, Σφιντέρσκι και Κεντζίορα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας ενόψει των επόμενων αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Έντονο ελληνικό στοιχείο έχει για άλλη μία φορά η εθνική Πολωνίας, καθώς τρεις παίκτες που αγωνίζονται στη Stoiximan Super League δέχτηκαν την κλήση για τα επερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο λόγος για τους Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι και Κάρολ Σφιντέρσκι του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Τόμας Κεντζιόρα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, στις επιλογές του Γιαν Ουρμπάν βρίσκεται και ο αστέρας της χώρας και της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι του Champions League απέναντι στην Μπριζ.
Η σχετική ανάρτηση
JAN URBAN ODKRYŁ KARTY ⚽
Oto lista zawodników powołanych na listopadowe zgrupowanie ⤵️#reprezentacjapolski #pilkanozna pic.twitter.com/h6ApwZfYkw
— Polsat Sport (@polsatsport) November 7, 2025
Τα δύο επερχόμενα παιχνίδια της Πολωνίας είναι στις 14 Νοεμβρίου, όπου θα υποδεχθούν την Ολλανδία και στις 17/11 στη Μάλτα. Αυτή τη στιγμή η Πολωνία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, μπροστά από Φινλανδία με 10 και πίσω από Ολλανδία με 16.
- Πέραμα: Εκσκαφέας έπεσε στο πόδι 62χρονου εργάτη και τον τραυμάτισε σοβαρά
- Μητσοτάκης: Μέτρα «ασπιρίνες» για την ακρίβεια και τους δανειολήπτες – Υπεύθυνη η «παγκόσμια οικονομική κρίση» για τον πρωθυπουργό
- H συνάντηση του Σπανούλη με τον Μάικ Τζέιμς στην Αθήνα
- Χαλκίδα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 70χρονη από την κόρη της και τον σύντροφό της
- Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο αδελφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος
- Τραμπ: Η εκεχειρία θα παραταθεί έως πέντε μέρες, λέει το Axios – Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Βανς τελικά έμεινε σπίτι


