«Να είμαστε ειλικρινείς και να παραδεχτούμε ότι το ματς έγινε εύκολο όταν έμειναν με 10 παίκτες στο 5ο λεπτό. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να παίξουμε με έναν πιο ασφαλή τρόπο.
Στο δεύτερο μέρος αφήσαμε πίσω μας τις αμφιβολίες που είχαμε στο μυαλό μας, παίξαμε με αυτοπεποίθηση, με ενθουσιασμό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε, πήραμε μια μεγάλη σε έκταση νίκη αν και το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε.
Στο πρώτο μέρος παίζαμε πιο αργά έχοντας στο μυαλό μας ότι έχουμε αρκετά λεπτά ακόμη μπροστά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίδραση μας ήταν εξαιρετική και μας έδωσε αυτό το ξεχωριστό σκορ και τη σπουδαία νίκη σε μια όμορφη βραδιά για την ομάδα».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας