
Ξανά στις κλήσεις του Μαρόκου ο Ελ Κααμπί (pic)
Στην Εθνική Μαρόκου θα επιστρέψει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ο οποίος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, για τα φιλικά του Νοεμβρίου.
Στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αφού είναι ανάμεσα στις κλήσεις του Ουαλίντ Ρεγκραγκί.
Η ομάδα της Αφρικής θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις τα οποία θα γίνουν στην Ταγγέρη απέναντι στη Μοζαμβίκη την επόμενη Παρασκευή (14 Νοεμβρίου) και την Ουγκάντα τέσσερις μέρες αργότερα (18/11).
Ο έμπειρος επιθετικός του Ολυμπιακού αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στα πλάνα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί ο οποίος τον εμπιστεύεται απόλυτα εδώ και αρκετά χρόνια. Παράλληλα στις κλήσεις βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουναχί.
Οι κλήσεις της Εθνικής Μαρόκου:
Ελ Καζουί, Μπούνου, Αλ Χαράρ, Μαζραουί, Σιμπί, Ελ Γιαμίκ, Μασίνα, Αγκέρντ, Σαΐς, Σαλάχ-Εντίν, Μπελαμαρί, Ουναχί, Ελ Κανούς, Ελ Αϊναουί, Άμραμπατ, Ταργκαλίνε, Σαϊμπάρι, Μπεν Σεγκίρ, Μπραχίμ, Ακομάς, Ραχίμι, Εν Νεσίρι, Ιγκαμανέ, Ελ Κααμπί, Εζαλζουλί, Ταλμπί, Ντιοπ
- Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει τα έργα στο Παναθηναϊκό Στάδιο
- Ο δικαστής Ντρεντ στο Άργος
- ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για το «ξενόδουλοι»: Πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η ΝΔ που δημιούργησε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αθήνα: Χωρίς τις αισθήσεις του άτομο μετά από ατύχημα σε γκαράζ
- ΑΠΘ: Ένταση πριν από ορκωμοσία – Αντιδράσεις για τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί, τι λέει η διοίκηση
- Συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με το ΕΚΔΔΑ



