Η Καβάλα φιλοξενήθηκε στον Βόλο από τη Νίκη και ηττήθηκε με το βαρύ 6-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Superleague 2.
Με αυτό το αποτέλεσμα οι Μακεδόνες έμειναν στους πέντε βαθμούς και την 7η θέση της κατάταξης, όμως αυτά που ακολούθησαν μετά το παιχνίδι δεν έχουν… προηγούμενο.
Συγκεκριμένα, η Καβάλα με σχετική της ανακοίνωση γνωστοποίησε την αποδέσμευση έξι ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν ως βασικοί στην αναμέτρηση!
Η σχετική ανάρτηση:
Η ανακοίνωση της Καβάλας:
Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι προχωράει στην άμεση διακοπή των συμβολαίων συνεργασίας και στην αποδέσμευση των παρακάτω ποδοσφαιριστών:
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.