in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Άλλα Αθλήματα > Δεμένεγας: «Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν ο καρκίνος» – Τι είπε για τον Τεντόγλου ο άνθρωπος που έκανε τον κήπο του στίβο (vid)
Ο Γιώργος Δεμένεγας παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA και μίλησε για την ζωή του, τα Δεμενέγεια και το πρόβλημα υγείας που πέρασε και την απόφαση του να κάνει τον κήπο του στίβο.
Ο άνθρωπος που είχε την ιδέα να δημιουργήσει έναν στίβο στον κήπο του στην Παλλήνη αναφέρθηκε στη «μάχη» του με τον καρκίνο και στην σχέση του με τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος έχει το… παγκήπιο ρεκόρ στα Δεμενέγεια.
Δείτε τι είπε στο «MEGA» ο Γιώργος Δεμένεγας:
«Το 2010 μου μπήκε η ιδέα να κάνω τον κήπο μου στίβο. Στα 58 μου ακόμα αγωνίζομαι. Το άλμα εις μήκος ήταν και παραμένει ένας μεγάλος έρωτας στην ζωή μου. από τα 15 μου ασχολούμαι με το εν λόγω άθλημα. Σταμάτησα κάποια στιγμή, έκανα οικογένεια και από τα 32 μου συνέχισα και ακόμα προσπαθώ να αγωνίζομαι και να κατεβαίνω σε αγώνες», είπε αρχικά ο Γιώργος Δεμένεγας.
Και συνέχισε: «Τον Ιούλιο του 2023, έλαβα μήνυμα από τον Ανδρέα Πανταζή να λάβει μέρος στα Δεμενέγεια. Είπαμε ότι θα το κάνουμε επίσημα και το 9ο Gala Δεμενεγείων για να γίνουν 7/9/23. Και από μέσα πετάχτηκε ο Μίλτος Τεντόγλου και είπε πως είναι «μέσα». Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι κάτι το ανεπανάληπτο, μου έχει προσφέρει ανεκτίμητα πράγματα. φέτος ξαναήρθε μαζί με άλλους αθλητές»
«Δεν έχω περάσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο καρκίνος ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία. Στεναχωρήθηκα τον πρώτη μέρα, όμως είχα τα παιδιά μου δίπλα μου και την γυναίκα μου. Όταν είδα ότι όλοι ήταν δίπλα μου, ούτε καν το σκεφτόμουν. Η αισιοδοξία, το χαμόγελο, το κέφι δίνουν χρόνια στη ζωή. Αντίθετα το στρες και το άγχος αφαιρούν χρόνια. Δεν έχασα ποτέ την αισιοδοξία μου. Δίνουμε ραντεβού για τα επόμενα Δεμενέγεια, τον Οκτώβρη του 2026», σημείωσε ο κ. Δεμένεγας.
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σούπερ πρώτο ημίχρονο (σκορ 28-53) νίκησε με σαρωτικό τρόπο στην Καρδίτσα (90-62) κι έκανε το 4Χ4 στη φάση των «16» του BCL. Παρέμεινε χωρίς νίκη η ομάδα της Θεσσαλίας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 26η αγωνιστική της Premier League.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League