Θεσσαλονίκη: Σε δίκη για «υπόθαλψη εγκληματία» η συνοδηγός στο τροχαίο που σκότωσε την 21χρονη Έμμα
Οι δικαστικές αρχές στη Θεσσαλονίκη παραπέμπουν σε δίκη και τη συνοδηγό του οχήματος, κατηγορώντας την για υπόθαλψη εγκληματία
Νέα δικαστική διάσταση δίνεται στο τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη που, τον Νοέμβριο του 2022, έκοψε το νήμα της ζωής της 21χρονης φοιτήτριας Έμμας Καρυωτάκη.
Μετά την καταδίκη του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη φοιτήτρια, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης οι δικαστικές αρχές παραπέμπουν σε δίκη και τη συνοδηγό του οχήματος, κατηγορώντας την για υπόθαλψη εγκληματία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Πώς είχε συμβεί το μοιραίο δυστύχημα
Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς άδεια, με ποινή 16 ετών και 6 μηνών κάθειρξη, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών.
Η συνοδηγός, που αρχικά απαλλάχθηκε από την κατηγορία συνέργειας, πλέον παραπέμπεται σε δίκη με την οικογένεια να απαιτεί δικαιοσύνη.
Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα, η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη μίλησε στην ΕΡΤ για την απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά της, κάνοντας πράξη την επιθυμία του παιδιού της. Πέντε άνθρωποι ζουν χάρη σε αυτή την αξιέπαινη κίνηση που αποτελεί παράδειγμα για όλους.
«Μας το ανακοίνωσε λίγους μήνες πριν το τροχαίο, εφόσον φτάσαμε στο σημείο αυτό, στο σημείο μηδέν, στο σημείο που δεν υπήρχε γυρισμός, δεν είχαμε επιλογή από τον σεβαστούμε την επιθυμία της. Περήφανη, για το παιδί μου. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να μάθω ποιοι άνθρωποι έχουν πάρει τα όργανα του παιδιού μου, γιατί ήθελα να βεβαιωθώ ότι είναι καλοί άνθρωποι όπως ήταν και το παιδί μου. Για κάποιο λόγο αισθάνομαι τη Σάντυ πολύ οικεία», δήλωσε η Κέλλυ Καμπάκη.
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εσωκομματικό δημοψήφισμα για στήριξη της ΕΛΑΣ και μη κάθοδο στις επόμενες εκλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442