«Πλησιάζει στον Ερυθρό Αστέρα ο Μοτιεγιούνας»
Ο Λιθουανός σέντερ, Ντονάτας Μοτιεγιούνας αφήνει τη Μονακό και θα καλύψει το κενό στην frontline του Ερυθρού Αστέρα μετά τον τραυματισμό του Ριβέρο.
Σημαντική ενίσχυση για τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ο Λιθουανός σέντερ Ντονάτας Μοτιεγιούνας συμφώνησε να ενταχθεί στο ρόστερ των Σέρβων, όπως μεταδίδει το «SportKlub».
Ο 35χρονος παίκτης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Βασίλη Σπανούλη στη Μονακό, γεγονός που διευκόλυνε τη μετακίνησή του. Η ομάδα του Βελιγραδίου θέλησε να καλύψει το κενό στην frontline μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χασιέλ Ριβέρο και βρήκε στον Μοτιεγιούνας την κατάλληλη λύση.
Ποιος είναι ο Μοτιεγιούνας
Ο άλλοτε NBAer είχε επιλεγεί στο Νο. 20 του draft του 2011 και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο Χιούστον, με κορυφαία σεζόν την 2014-15, όταν είχε 12 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ κατά μέσο όρο. Παράλληλα, πέρασε από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και από το 2021 στη Μονακό.
Την προηγούμενη σεζόν στην EuroLeague, ο Λιθουανός φόρεσε τη φανέλα της Μονακό σε 29 αγώνες, με μέσους όρους 6,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ ανά παιχνίδι.
Ο Ερυθρός Αστέρας θα πορευτεί χωρίς τον Ριβέρο μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ παραμένει αβέβαιο πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Τζοέλ Μπόλομποϊ. Παράλληλα, η ομάδα εξετάζει και την πιθανή επάνοδο του Λούκα Μίτροβιτς, αν και μέχρι πρότινος δεν υπολογιζόταν από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Οι Σέρβοι συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στην Euroleague απόψε στο Μόναχο (21:30) κόντρα στην Μπάγερν, με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι στην πρεμιέρα.
- Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 2-1: Σε απόσταση «βολής» για τον τίτλο οι «Πολίτες»!
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-2: Πρωταθλήτρια με τεσσάρα και για 35η φορά!
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Δύο μεγαθήρια «βλέπουν» τον Έμερι, αλλά η Άστον Βίλα δεν ανησυχεί
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο (vid)
- «Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Σιμεόνε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/neom-SUIMrEKVOXc-unsplash-315x220.jpg)





































![Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/hans-jurgen-mager-YzHeLq_kvH4-unsplash-1-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442