
Χάλκινος ο Τσαπατάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης (pic)
Ο Παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης, κατέκτησε την 3η θέση στα 100μ. πρόσθιο SB4 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης στη Σιγκαπούρη.
Με χρόνο 1:39.73, ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB4 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2025 στη Σιγκαπούρη.
Η επιτυχία του 37χρονου αθλητή έφερε και το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην διοργάνωση, με την Παραολυμπιακή επιτροπή να τον συνεχάρη για τη διάκριση του.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής
«Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στη Σιγκαπούρη!
Ο σπουδαίος Έλληνας Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε την 3η θέση στα 100μ. πρόσθιο SB4 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2025 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Σιγκαπούρη, με χρόνο 1:39.73.
Με την επιτυχία του αυτή, ο Τσαπατάκης χαρίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση.
Θερμά συγχαρητήρια Αντώνη!».
- Γιορτή σήμερα 16 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]
- Γκολάρα του Έντσο και 1-1 η Αργεντινή! (vid)
- Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας για τη μεγάλη φωτιά στο Μελιδοχώρι – Έκανε εργασίες με τροχό
- Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]
- Η ΕΛΑΣ στο πλευρό των 650 «ομήρων» της ΕΥΔΑΠ: Ασπίδα απέναντι στις απολύσεις των εργολαβικών εργαζομένων







