
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της Μπενφίκα κόντρα στην Καραμπάγκ (vid)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης σημείωσε το 2ο τέρμα της Μπενφίκα στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ για τη League Phase του Champions League.
Η Μπενφίκα υποδέχεται την Καραμπάγκ στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League, με το ελληνικό ενδιαφέρον να μην λείπει αφού ο Βαγγέλης Παυλίδης ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Μπρούνο Λάζ.
Μάλιστα ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να κάνει το 2-0 για τους «αετούς» της Λισαβόνας (είχε ανοίξει το σκορ ο Μπαρενετσέα) στο 16ο λεπτό της συνάντησης, πριν μειώσουν οι Αζέροι σε 2-1 με τον Αντράντε.
Ο Σιέλντερουπ κουβάλησε την μπάλα για την Μπενφίκα, βρήκε τον Σουντακόφ και ο Ουκρανός έψαξε την κάθετη στον Παυλίδη που κινήθηκε ωραία και με εντυπωσιακό γύρισμα του σώματός του βρέθηκε μπροστά από τον Κοχάλσκι. Ο Έλληνας φορ φυσικά δεν λάθεψε και με άψογο πλασέ σκόραρε.
Το γκολ που σημείωσε ο Βαγγέλης Παυλίδης:
- Metallica: Οι 80.000 θεατές, ο Ζορμπάς, οι Τρύπες και το Αστεροσκοπείο που μέτρησε τις δονήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει στείλει επίσημο βίντεο και περιμένει απάντηση από τη Euroleague» (vid)
- Ανδρουλάκης για την γιορτή της μητέρας: «Να την κάνουμε ξανά να νιώσει αυτό που είναι πραγματικά. Πολύτιμη»
- Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για όσους θέλουν έκπτωση 4% – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Τα δεδομένα για την επόμενη ομάδα του Ντιαλό
- «Μάρτυρας» ο Γρηγόρης Δημητριάδης για την ΝΔ, την ΕΥΠ και την πατρίδα, «μαρτυρά» την ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη







