
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα γενέθλια της Τούμπας και το νέο γήπεδο
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα 66 χρόνια ζωής από τα εγκαίνια του γηπέδου της Τούμπας, η οποία κάνει λόγο και για τη Νέα Τούμπα.
Το γήπεδο της Τούμπας, η έδρα του ΠΑΟΚ, κλείνει σήμερα (6/9) τα 66 χρόνια από τα εγκαίνιά του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γιόρτασε την επέτειο στα social media, με μία δημοσίευση.
Παράλληλα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανυπομονεί για τη δημιουργία της Νέας Τούμπας, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να αναφέρει ότι ήρθε ο καιρός να αλλάξει το σπίτι της ομάδας, χωρίς όμως να αλλάξει η ψυχή του.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«O μύθος της Τούμπας, το ωραιότερο γήπεδο του κόσμου, κλείνει σήμερα 66 χρόνια… Ήρθε η ώρα το σπίτι μας να αλλάξει, χωρίς να αλλάξει η ψυχή του. Η Νέα Τούμπα δεν μπορεί να περιμένει..»
- «Εξακριβωμένα ακροδεξιά» η AfD της Κάτω Σαξονίας με απόφαση δικαστηρίου
- Ορμούζ, ενεργειακή ασφάλεια και σκιώδης στόλος στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]
- Παίρνει θέση για τα σενάρια συνεργασίας ο Πάρις Κουκουλόπουλος: «Κανένα σοβαρό κόμμα δεν είναι παράκλητος άλλου κόμματος παρά μόνο του λαού και της πατρίδας»
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League



