Ο Νεϊμάρ απάντησε για την απουσία του από την Εθνική Βραζιλίας: «Δεν έχει σχέση με τη φυσική κατάσταση» (vid)
Ο Νεϊμάρ δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Κάρλο Αντσελότι για τις επόμενες αναμετρήσεις της Βραζιλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και ο ίδιος εξήγησε...
Στο περιθώριο της αναμέτρησης Σάντος – Φλουμινένσε, ο Νεϊμάρ απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για την απόφαση του Κάρλο Αντσελότι να τον αφήσει εκτός αποστολής για τα παιχνίδια της Εθνικής Βραζιλίας κόντρα σε Χιλή (5/9) και Βολιβία (10/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Ο 33χρονος σεβάστηκε την απόφασή του προπονητή του και τόνισε πως η μη κλήση του στην ομάδα της Βραζιλίας δεν σχετίζεται με την φυσική του κατάσταση.
Η σχετική ανάρτηση
?️ Why weren’t you called up to Brazil?
Neymar – “I believe it has nothing do with my physical condition but it’s his decision and I respect him. Thank you”
«Δεν πιστεύω ότι έχει καμία σχέση με τη φυσική μου κατάσταση. Είναι η γνώμη του προπονητή όμως και τη σέβομαι. Αφού είμαι εκτός, απλώς πρέπει να υποστηρίζω την ομάδα μας για να μπορέσει να παίξει καλά», ανέφερε ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.