WNBA: Πέταξαν και πάλι ερωτικό βοήθημα στο παρκέ, σε αγώνα γυναικών!
Μέσα σε λίγες μέρες σε αγώνα μπάσκετ γυναικών στις ΗΠΑ ανεγκέφαλος θεατής πετάει στον αγωνιστικό χώρο ερωτικό βοήθημα!
Μορφή… επιδημίας τείνει να λάβει το απαράδεκτο φαινόμενο θεατές να πετάνε στον αγωνιστικό χώρο ερωτικά βοηθήματα ενός γυναικείου αγώνα μπάσκετ για το WNBA!
Πριν απο λίγες ημέρες ένας ανεγκέφαλος θεατής είχε «εκτοξεύσει» έναν δονητή στο παρκέ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ατλάντα Ντριμ – Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις.
Η ενέργειά του προκάλεσε σοκ στις παίκτριες και ανάγκασε τους διαιτητές να διακόψουν προσωρινά τον αγώνα. Οι παίκτριες και οι προπονητές δήλωσαν εξοργισμένοι, ενώ οι αρχές του γηπέδου εντόπισαν και απομάκρυναν τον υπαίτιο.
Παρά τον σάλο που προκλήθηκε όλες τις επόμενες ημέρες το φαινόμενο δυστυχώς επαναλήφθηκε μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα, αυτή τη φορά σε αγώνα ανάμεσα στο Σικάγο Σκάι και το Γκόλντεν Στέιτ!
Και πάλι οι διαιτητές διέκοψαν προσωρινά το παιχνίδι απομακρύνοντας το αντικείμενο που είχε πέσει κάτω από τη μία μπασκέτα και στη συνέχεια έδωσαν εντολή ο αγώνας να συνεχιστεί.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η σέντερ των Σικάγο Σκάι, Ελίζαμπεθ Γουίλιαμς, δήλωσε εμφανώς απογοητευμένη: «Είναι έλλειψη σεβασμού. Δεν το καταλαβαίνω. Είναι πολύ ανώριμο. Όποιος το κάνει αυτό, πρέπει να μεγαλώσει».
Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο
twice in a week i crazy 😭 and both times valkyries playing🤔🤔 pic.twitter.com/R1m4wu0OHa
— eleanor | euros x2 🤩 (@e__gsa) August 2, 2025
- Η ψηφοφορία και τα μηνύματα της ΓΣ της ΕΠΟ
- Σκηνοθέτης έκλεισε συμφωνία με το Netflix, αλλά φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα σε αποτυχημένες επενδύσεις
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
