Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου: Τεντόγλου και Καραλής κυνηγούν ρεκόρ στο Βόλο
Το Πανθεσσαλικό φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου και φόντο εντυπωσιακές επιδόσεις.
Με απόλυτους πρωταγωνιστές τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Εμμανουήλ Καραλή, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών–γυναικών επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βόλο, με το ανανεωμένο σκάμμα στο Πανθεσσαλικό να προσφέρει ιδανικές συνθήκες για ρεκόρ.
Ο Τεντόγλου στοχεύει σε μεγάλη επίδοση στο μήκος, ενώ ο Καραλής θέλει να ξεπεράσει τα 6.10 μ. στο επί κοντώ.
Στα σπριντ, η μάχη των Γκαραγκάνη–Μυριανθόπουλου τραβάει τα βλέμματα σε 100 και 200 μ., με τους δύο να έχουν φέτος εξαιρετικές επιδόσεις κάτω από τα 10.30 και 20.70 αντίστοιχα. Ισχυρός αντίπαλος εμφανίζεται και ο Παναγιωτόπουλος. Στα 400 μ., ο Γιώργος Φρανκς ξεχωρίζει με 45.46, ενώ ο Κυριακίδης και ο Σιμόνι ακολουθούν.
Στα εμπόδια, η τριπλή κόντρα Ηλιόπουλου–Ρούμτσιου–Δουβαλίδη υπόσχεται αγωνία στα 110 μ., ενώ στα 400 μ. με εμπόδια, ο Λεβαντίνος και ο Παπαγιάννης διεκδικούν την πρωτιά.
Στην ημιαντοχή και αντοχή, ο Λαγός είναι το φαβορί σε 800 και 1.500 μ., με Κουτλή και Ματζαρίδη σε τροχιά διάκρισης. Πετρουλάκης και Διακοστεφανής αναμετρώνται ξανά στα 5.000 μ., ενώ στα 3.000 μ. στιπλ ο Κολιός μοιάζει να έχει προβάδισμα ενόψει απουσιών.
Ο Τεντόγλου και ο Καραλής
Στα άλματα, ο Τεντόγλου έχει ανταγωνισμό από τον Σταματονικολό (8.14 φέτος), ενώ στο τριπλούν, Πανταζής και Αδρικόπουλος είναι οι βασικοί διεκδικητές. Στο ύψος, η μάχη Μέρλου–Μίτα παραμένει ανοιχτή, όπως και στο επί κοντώ, όπου ο Καραλής και ο Ρίζος (5.73 φέτος) θα κυνηγήσουν μεγάλα ύψη.
Στη σφαιροβολία, ο Γιαννίκης δείχνει σταθερά ανοδικός με 19.30, ενώ ο Μαχαίρας ακολουθεί. Στο δίσκο, ο Παυλίδης είναι το φαβορί, έχοντας ξεπεράσει φέτος τα 60 μ., ενώ στον ακοντισμό, χωρίς τον τραυματία Κυριαζή, ο Τσίτσος (79.05) προηγείται καθαρά.
Η σφυροβολία είναι από τα πιο ανταγωνιστικά αγωνίσματα, με Ζάλτο, Μαντζουράνη, Κορακίδη, Φραντζεσκάκη, Μέμα και Παπαναστασίου να διεκδικούν τον τίτλο σε μια εντυπωσιακή δεκάδα άνω των 70 μ.
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)












































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442