Στην Μπενφίκα κατέληξε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, αφού οι «αετοί» της Λισαβόνας κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Σπόρτινγκ με 1-0 και να κατακτήσουν το Super Cup.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Παυλίδης ο οποίος ήταν ο μοναδικός που μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να χαρίσει έτσι τη νίκη και μαζί το τρόπαιο στο σύνολο του Μπρούνο Λαζ.
Η εμφάνιση του Έλληνα σέντερ φορ δεν πέρασε προφανώς απαρατήρητη από τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας, με την «Α Bola» ιδιαίτερα να τον αποθεώνει και να τον αποκαλεί μεταξύ άλλων «Έλληνα Θεό».
Δείτε το πρωτοσέλιδο της γνωστής εφημερίδας για τον Παυλίδη:
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά