Σε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών καταδικάστηκε τη Δευτέρα ένας 55χρονος από το Τέξας, ο οποίος είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι βρισκόταν σε «φανταστική σχέση» με τη σταρ του WNBA, Κέιτλιν Κλαρκ, αφού παραδέχθηκε την ενοχή του για παρενόχληση και καταδίωξη της αθλήτριας των Ιντιάνα Φίβερ.
Ο Μάικλ Λιούις, από την πόλη Ντέντον του Τέξας, ήρθε σε συμφωνία με τις εισαγγελικές αρχές της κομητείας Μάριον και δήλωσε ένοχος για ένα κακούργημα (καταδίωξη) και ένα πλημμέλημα (παρενόχληση). Θα του αναγνωριστεί ο χρόνος κράτησης που έχει ήδη εκτίσει στο Κέντρο Κράτησης Ενηλίκων της κομητείας Μάριον από τη μέρα της σύλληψής του.
Ανακούφιση για την Κέιτλιν Κλαρκ
Ο Λιούις συνελήφθη στις 12 Ιανουαρίου, έπειτα από καταγγελίες των Αρχών ότι, μεταξύ 12 Δεκεμβρίου 2024 και 11 Ιανουαρίου 2025, είχε στείλει μέσω της πλατφόρμας X (πρώην Twitter) εκατοντάδες απειλητικά και σεξουαλικά μηνύματα προς την Κλαρκ.
Το δικαστήριο απαγόρευσε επίσης στον Λιούις να πλησιάζει την Κλαρκ, που είναι 23 ετών, αλλά και να παραβρίσκεται σε εκδηλώσεις των Ιντιάνα Φίβερ, των Ιντιάνα Πέισερς, καθώς και στους χώρους Gainbridge Fieldhouse και Hinkle Fieldhouse. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του δεν θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.