Μεγανήσι: Τραυματίστηκε 4χρονος – Επαιζε σε παραλία και χτύπησε σε βράχο
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του και το υπέβαλαν σε εξετάσεις.
Ένα θλαστικό τραύμα το οποίο δεν φαίνεται να θέτει σε κίνδυνο της ζωή του, φέρει στο κεφάλι ο τετράχρονος αμερικανός τουρίστας που τραυματίστηκε χθες στο Μεγανήσι Λευκάδας.
Το τετράχρονο αγόρι τραυματίστηκε ενώ έπαιζε σε παραλία του νησιού και χτύπησε σε βράχο
Το παιδί μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του και το υπέβαλαν σε μία σειρά εξετάσεων.
Όλα δείχνουν, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ότι η πορεία της υγείας του δεν είναι ανησυχητική και σύντομα θα παρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Το τετράχρονο αγόρι τραυματίστηκε ενώ έπαιζε σε παραλία του νησιού και χτύπησε σε βράχο.
Αμέσως μεταφέρθηκε με πλοιάριο στη Λευκάδα, όπου ασθενοφόρο το οδήγησε στο νοσοκομείο του νησιού και από εκεί στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας.
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά
- Βάσεις 2026: Οι επιλογές των υποψηφίων αναδιαμορφώνουν τον χάρτη των σχολών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)









































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442