Ο γιος του Κερεχέτα σε Ρογκαβόπουλο: «Θα μας λείψεις μ@λ@κα»
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αποχαιρέτησε την Μπασκόνια και ο Χοσέμπα Κερεχέτα του έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα.
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Ο 24χρονος επιστέφει στην Ελλάδα μετά από δύο γεμάτες χρονιές στη Μπασκόνια.
Η βάσκικη ομάδα αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό σταθμό υψηλού επιπέδου για τον Ρογκαβόπουλο, καθώς με αυτήν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Euroleague, κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες.
Η αντίδραση του Χοσέμπα Κερεχέτα, γιου του προέδρου της Μπασκόνια και συμπαίκτη του Ρογκαβόπουλου, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Έλληνα άσο με μια αυθόρμητη ανάρτηση στο Instagram:
«Θα μας λείψεις μ@λ@κα», έγραψε, αναδεικνύοντας το ιδιαίτερο δέσιμο που είχαν αναπτύξει.
Η ανάρτηση για τον Ρογκαβόπουλο:
Ο ίδιος ο Ρογκαβόπουλος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον σύλλογο και τον κόσμο της Βιτόρια, δημοσιεύοντας ένα θερμό αντίο:
«Ίσως η καριέρα μου στη Μπασκόνια να τελείωσε, αλλά η αγάπη μου για την ομάδα θα μείνει για πάντα. Κρατάω μόνο όμορφες αναμνήσεις και ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι. Πάμε Μπασκόνια!»
- LIVE: Μονακό – Ολυμπιακός
- Η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα – «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»
- LIVE: Λεχ Πόζναν – Σαχτάρ Ντόνετσκ
- Πέθανε ο πρώην βουλευτής και επίτιμος πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αναστάσιος Γκόνης
- LIVE: Στουτγκάρδη – Πόρτο
- Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί (vid)