Ο Εμμανουήλ Καραλής μπαίνει στη «μάχη» του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στον Βόλο
Ο Εμμανουήλ Καραλής ρίχνεται σήμερα (27/7) στη μάχη για το χρυσό μετάλλιο στη δεύτερη ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Βόλο.
Ημέρα δεύτερη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών και Γυναικών που διεξάγεται στον Βόλο, με τον σημερινό πρόγραμμα να περιέχει τον Εμμανουήλ Καραλή, στην προσπάθεια του για ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.
Η χθεσινή μέρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από τους Έλληνες αθλητές, με τις πρωτιές του Μίλτου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος και το ρεκόρ αγώνων της Ελίνας Τζένγκο στον ακοντισμό.
Σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Καραλής ρίχνεται στη μάχη του άλματος επί κοντώ και θα επιδιώξει να συνεχίσει τις υψηλές «πτήσεις», διεκδικώντας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα.
Ο Καραλής και το πρόγραμμα της Κυριακής με τις ελληνικές συμμετοχές:
08:15 110 μ. εμπ. Δέκαθλο Κ18 Τασκούδης, Λατσάρης, Τουρλάκης
08:30 110 μ. εμπ. Δέκαθλο Κ20 Πέππας, Τζίνος, Πετρίδης
09:00 Δισκοβολία Δέκαθλο Κ18 Τασκούδης, Λατσάρης, Τουρλάκης
09:00 Μήκος Έπταθλο Κ18 Χρυσού, Αναγνωστοπούλου, Ευαγγελογιάννη
09:05 Δισκοβολία Δέκαθλο Κ20 Πέππας, Τζίνος, Πετρίδης
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442