Μπορεί μεσοβδόμαδα η Ρέιντζερς να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκόστο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς του 2-0 της Σκωτίας, όμως ο Ράσελ Μάρτιν ήθελε η ομάδα του να έχει ρυθμό και έτσι διεξήχθη φιλικό με αντίπαλο τη Μίντλεσμπρο όπου οι δύο αντίπαλοι έμειναν ισόπαλοι 2-2.
Ο Σκωτσέζος τεχνικός χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς στο πρώτο μέρος δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στον Ντέσερς. Οι Άγγλοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Νέτο Μπόργκες στο 9′ για το 1-0, ενώ στο 25′ είχαν δοκάρι, έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μίντλεσμπρο έφτασε στο 2-0 με τον Φράι στο 57′, αλλά η Ρέιντζερς έβγαλε αντίδραση με την είσοδο των βασικών. Συγκεκριμένα, έξι λεπτά μετά ο Ντανίλο μείωσε σε 2-1, για να έρθει ο Κέρτις στο 78ο λεπτό της συνάντησης να διαμορφώσει το τελικό 2-2.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.