Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών λύγισε στα πέναλτι από την Ισπανία σ’ έναν ασύλληπτο ημιτελικό και με 11-9 αποκλείστηκε από τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Σιγκαπούρης. Η Ελλάδα θα παίξει με τον ηττημένο του Σερβία – Ουγγαρία για το χάλκινο μετάλλιο, σε μια ακόμη σπουδαία πορεία σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά τον άδικο αποκλεισμό της Εθνικής από την Ισπανία στα ημιτελικά έστειλε το μήνυμά της με ανάρτηση στα social media, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι οι διεθνείς είναι σπουδαίοι.
Αναλυτικά η ανάρτηση της ΕΟΕ:
«Δεν πειράζει μάγκες, είστε σπουδαίοι! Ψηλά το κεφάλι! Η Ελλάδα έχασε στα πέναλτι 11-9 από την Ισπανία και θα διεκδικήσει στον μικρό τελικό το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος»
Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο είτε κόντρα στην Σερβία είτε κόντρα στην Ουγγαρία την ερχόμενη Πέμπτη (24/7, 12:35). Το ματς θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League