
Ο Κικίλιας και τα συγχαρητήρια στους αξιωματικούς του Λιμενικού για την πορεία στο πόλο
Ο Κικίλιας εξέφρασε την ικανοποίηση του στους τρεις αξιωματικούς του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης
Την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια του στους τρεις αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, που έχουν αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης (πόλο) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Σιγκαπούρη, εξέφρασε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας.
Ο Κικίλιας επικοινώνησε με τους αξιωματικούς του Λιμενικού
Ο Κικίλιας επικοινώνησε με τους τρεις αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, τον Θοδωρή Βλάχο, πλωτάρχη και προπονητή της Εθνικής Ανδρών, καθώς και τους υποπλοίαρχους Χάρη Παυλίδη (προπονητή) και Αντώνη Βλοντάκη (βοηθό προπονητή) της Εθνικής Γυναικών, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στη φετινή εξαιρετική πορεία.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας τούς συνεχάρη για τη συμβολή τους στις διεθνείς επιτυχίες και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διακριτή παρουσία στελεχών του Λιμενικού σε κορυφαίο αθλητικό επίπεδο.
Υπενθυμίζεται ότι η αρχή στις επιτυχίες έγινε με τις γυναίκες, ενώ την Τρίτη η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών είναι αυτή που αγωνίζεται με στόχο η πρόκριση να γίνει διπλή στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, στη Σιγκαπούρη.
Μετά την νίκη τους ενάντια στην Ιταλία, για να περάσουν στα ημιτελικά, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία, με ετη σκέψη όλων να είναι στο «εισιτήριο» για τον τελικό.
- Θεατρικά Βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν»: Ποιοι είναι υποψήφιοι ηθοποιοί
- ΣΥΡΙΖΑ: Να κληθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Κωνσταντίνος Τζαβέλλας και ο Θεμιστοκλής Δεμίρης
- Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας – Ήταν κατηγορούμενος για κατασκοπεία υπέρ των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών
- Θύμα φάρσας στη Ρώμη ο Τσιτσιπάς: Το ατύχημα με το… ανεκτίμητης αξίας αρχαίο βάζο (vids)
- Ο πόλεμος του Ιράν περνά στο πιάτο των Αμερικανών: Τρόφιμα έως και 93% ακριβότερα
- Στάρμερ: Ποιοι θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν στην ηγεσία των Εργατικών και στη βρετανική πρωθυπουργία


