Αγία Παρασκευή: Φωτογραφίες ντοκουμέντο «καίνε» την πρώην σύζυγο του Πολωνού καθηγητή
Η 43χρονη ισχυρίστηκε ότι τον φωτογράφιζε κατόπιν σύστασης των δικηγόρων της
Φωτογραφίες ντοκουμέντα για την υπόθεση της δολοφονίας του πολωνού καθηγητή, στην Αγία Παρασκευή, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για φωτογραφίες που τράβηξε η προφυλακισμένη σύζυγος του θύματος και η οποία στη συνέχεια της διέγραψε.
Είναι οι τελευταίες φωτογραφίες όπου ο καθηγητής είναι ζωντανός καθώς μιάμιση ώρα μετά δολοφονήθηκε.
Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είχε τραβήξει η πρώην σύζυγος του θύματος λίγος μετά το τέλος της συνεδρίας που είχαν με παιδοψυχολόγο στο Χαϊδάρι.
Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το STAR η πρώτη τραβήχτηκε στις 2:43 το μεσημέρι. Σε αυτή, ο καθηγητής φαίνεται να φορά γυαλιά ηλίου και να στέκεται σε έναν τοίχο σε πεζοδρόμιο. Σε αυτή τη φωτογραφία δε φαίνεται τι φορά, αφού εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο.
Επτά δευτερόλεπτα, μετά η πρώην σύζυγος τράβηξε και δεύτερη φωτογραφία, στην οποία φαίνονται τα ρούχα του. Τότε ήταν που ο καθηγητής την αντιλήφθηκε, γιατί στη συνέχεια το αποκάλυψε και στη μητέρα του.

Οσα είπε η 43χρονη για τις φωτογραφίες
Κατά την απολογία της, η 43χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτές τις δύο φωτογραφίες, τις οποίες οι αρχές τις βρήκαν στα διεγραμμένα και κατάφεραν να τις ανακτήσουν.
Η 43χρονη ισχυρίστηκε ότι τον φωτογράφιζε κατόπιν σύστασης των δικηγόρων της, επειδή… τους παρακολουθούσε: «Κατάλαβα ότι δεν είχε φύγει, αφού από τον απέναντι δρόμο και παρακάτω φαινόταν ότι μας κοιτούσε, σαν να μας παρακολουθεί, κάτι που μου θύμισε αυτό που έχει ξανακάνει και που έχω αντιληφθεί αρκετές φορές. Αν και αρκετά μακριά και παρότι είχε κίνηση και περνούσαν λεωφορεία και αυτοκίνητα, τον φωτογράφισα για να ξέρω πότε με παρακολουθούσε, καθώς αυτό είχαμε πει και παλαιότερα με τους δικηγόρους μου, προκειμένου να ξέρουμε τι μπορεί να θέλει να παρατηρεί».
Η ανακοίνωση της οικογένειας
Η οικογένεια του πολωνού καθηγητή μια μέρα μετά την προφυλάκιση των πέντε κατηγορούμενων εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία χαρακτηρίζει την πρώην σύζυγό του «εγκέφαλο» του εγκλήματος.
Την ανακοίνωση, ανάρτησε στο Facebook ο αδελφός του θύματος, Łukasz Jeziorski, ο οποίος εξέφρασε δημοσίως την ευγνωμοσύνη του προς την Ελληνική Αστυνομία για τις ενέργειές της, ενώ δεν αφήνει καμία αμφιβολία ως προς το ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τη δολοφονία του αδελφού του: την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει ήδη προφυλακιστεί μετά την απολογία της ενώπιον των ανακριτικών αρχών.
«Είμαστε ευγνώμονες για την άμεση και διεξοδική δουλειά που οδήγησε στις συλλήψεις και στη δικαστική εξέταση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την κράτηση και των πέντε υπόπτων, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Przemek που ήταν η εγκέφαλος της δολοφονίας του», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αδερφός του θύματος, Łukasz Jeziorski.
«Ο αδελφός μου ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας, γιος και αδελφός, καθώς και ένας καταξιωμένος καθηγητής που άγγιξε τις ζωές αμέτρητων φοιτητών», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Łukasz Jeziorski, μιλώντας για τον αδελφό.
- Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και κέντρο Αθήνας
- Παπασταύρου από Χιούστον για 25η Μαρτίου: Η Εκκλησία κρατά ζωντανό τον δεσμό της ομογένειας με την Ελλάδα
- «Ο Αταμάν έκανε τη λάθος επιλογή με Χολμς και Γιούρτσεβεν»
- Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου – Λεία άνω των 30.000 ευρώ
- Ο Τραμπ πιθανόν είναι σε δύσκολη θέση στο Ιράν – Και δεν μπορεί να απεμπλακεί, ακόμη και αν το θέλει
- Συνδυάζεις – Κερδίζεις – ΣυνεχίΖΕΙΣ: Η νέα εποχή στην ασφάλιση είναι εδώ
- Κακοποίηση, απαγωγή, απουσία: Η τραγική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442