
Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά
Γνωστό έγινε το υπογκρούπ από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, αν προκριθεί επί της Χάποελ Μπερ Σεβά.
Στην κληρωτίδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League μπαίνει η ΑΕΚ, που έμαθε το υπογκρουπ από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός της, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά.
Το μεσημέρι της Δευτέρας (21/7) στις 15:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση όλων των προκριματικών γύρων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με την Ένωση να είναι στους ισχυρούς και να περιμένει τον αντίπαλό της, που θα προκύψει από πέντε ζευγάρια ομάδων.
Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ
Ρακόβ (Πολωνία) – Ζίλινα (Σλοβακία)
Τσέλιε (Σλοβενία) – ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) (Η ηττημένη ομάδα από τον 2ο προκριματικό του Europa League)
Άρης Λεμεσού (Κύπρος) – Πούσκας Ακάντεμι (Ουγγαρία)
Λέφσκι (Βουλγαρία) – Μπράγκα (Πορτογαλία) (Η ηττημένη ομάδα από τον 2ο προκριματικό του Europa League)
Ατλέτικ Εσκάλδες (Ανδόρα) – Ντίναμο Σίτι (Aλβανία)
- Διαρρήκτες παρίσταναν τους ερωτευμένους για να μην κινούν υποψίες – 5 συλληφθέντες, προφυλακίστηκαν δύο
- Εβίτα Αγαΐτση: Ο καρκίνος στα 31 και το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε – «Τρίχες είναι, θα ξαναβγούν»
- Ενίσχυση για τη Βαλένθια: Ο Λούκας Μάρι επέστρεψε στις «νυχτερίδες» (pic)
- When August Pensions And Benefits Will Be Paid
- Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Γαλλία και Ισπανία – Νέα έκτακτα μέτρα, πού δίνεται μάχη με τις φλόγες [Χάρτες]
- Σύρος: Ποινικές διώξεις στο ζευγάρι για τον θάνατο της 42χρονης διασώστριας