Στο Δημαρχείο Ωρωπού η εθελόντρια που τραυματίστηκε στην προσπάθεια της να σβήσει πυρκαγιά
Το αυτονόητο έπραξε ο Δήμαρχος Ωρωπού για την εθελόντρια που τραυματίστηκε στην προσπάθεια της να σβήσει πυρκαγιά, προσκαλώντας την στο Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος Ωρωπού υποδέχτηκε στο Δημαρχείο την Αλεξάνδρα Ταμπούρη, μια νέα γυναίκα που αποτελεί σύμβολο ανιδιοτελούς προσφοράς και γενναιότητας. Η Αλεξάνδρα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Κώστα Ταμπούρη — και ο ίδιος εθελοντής — επισκέφθηκε το γραφείο του Δημάρχου φέροντας ειδικό νάρθηκα στον αυχένα, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το βράδυ της 29ης Ιουνίου 2025.
Ο τραυματισμός σημειώθηκε κατά την ώρα εθελοντικής δράσης, όταν η Αλεξάνδρα παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ενώ συμμετείχε στην κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού. Καθοριστικό ήταν το γεγονός πως την ώρα του συμβάντος φορούσε πλήρη εξοπλισμό και το κράνος της έσπασε. Πλέον αναρρώνει και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά της.
Παράδειγμα αφοσίωσης
Παρά τις δυσκολίες, συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και εθελοντικού ήθους. Μάλιστα το βράδυ της μεγάλης πυρκαγιάς στο Ασπροχωρι Αυλώνα στις 9 Ιουλίου 2025 αν και βρίσκονταν σε ανάρρωση έσπευσε στο κέντρο επιχειρήσεων της ΣΕΑΔ για να προσφέρει υπηρεσίες.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του για την προσφορά και τη γενναιότητά της, υπογραμμίζοντας πως η παρουσία και η δράση της στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα για τη σημασία του εθελοντισμού στην κοινωνία. Παράλληλα, εξήρε τη συνολική συμβολή της οικογένειας Ταμπούρη, που αποτελεί ένα ενεργό και πολύτιμο μέρος της ΣΕΑΔ, με όλα τα μέλη της να συμμετέχουν ενεργά στην προσφορά προς την τοπική κοινότητα.
Η οικογένεια Ταμπούρη αποτελεί υπόδειγμα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, ενισχύοντας το πνεύμα εθελοντισμού που χαρακτηρίζει τον Δήμο Ωρωπού.
Ο Δήμαρχος Ωρωπού δήλωσε υπερήφανος για την ύπαρξη τέτοιων ανθρώπων στην τοπική κοινωνία και τόνισε την ανάγκη η Πολιτεία και η κοινωνία να στέκονται δίπλα τους με ευγνωμοσύνη και έμπρακτη στήριξη.
Πηγή φωτογραφίας, δήμος Ωρωπού
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442