
Πάλμερ: «Ο κόσμος μας αμφισβήτησε αλλά φτιάχνουμε κάτι μεγάλο στην Τσέλσι»
Ο Κόουλ Πάλμερ μίλησε για την αμφισβήτηση που δέχθηκε η Τσέλσι, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και ανέφερε πως κάτι μεγάλο φτιάχνεται στους «μπλε».
Η Τσέλσι διέλυσε με 3-0 την Παρί Σεν Ζερμέν, χτυπώντας την ακριβώς με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, τον οποίο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε διδάσκει όλο τον χρόνο, με την πίεση ψηλά.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Κόουλ Πάλμερ, μίλησε για την κατάκτηση του νεοσύστατου τροπαίου της FIFA, λέγοντας πως η Τσέλσι αμφισβητήθηκε, ωστόσο κάτι μεγάλο φτιάχνεται στη «μπλε» πλευρά του Λονδίνου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πάλμερ:
«Ο κόσμος μας αμφέβαλλε, δεν πίστευε σε εμάς… Όλοι μιλάνε άσχημα για εμάς όλη τη σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Άγγλος μεσοεπιθετικός που πρωταγωνίστησε στον τελικό με γκολ και ασίστ.
Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι ο Ένζο Μαρέσκα χτίζει κάτι ξεχωριστό σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Φτιάχνουμε κάτι μεγάλο στην Τσέλσι», πρόσθεσε ο Κόουλ Πάλμερ.
- Έμπολα: Η εξάπλωση του στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό είναι βαθιά ανησυχητική, λένε οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ο τελικός του Champions League «μέσα» από τα ρεκόρ – Ιστορίες από τις όχθες του Δούναβη
- Τι αλλάζει από αύριο για τα smartphones Apple και Android – Η νέα ρύθμιση της ΕΕ που διευκολύνει τους χρήστες
- «Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς μου έμαθε να μην ντρέπομαι για τα προβλήματα ψυχικής υγείας»
- Όταν μπορούν να διαβάσουν το σώμα σου: Πόσο πρέπει να φοβόμαστε την βιομετρική τεχνολογία
- Γαλλία: Zητά επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον Λίβανο




