Το θέμα της μεταγραφής του Γιόνας Βαλαντσιούνας στον Παναθηναϊκό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων το τελευταίο διάστημα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε ξανά για το «deal» σε live του στο instagram.
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ τόνισε ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να προχωρήσει η συμφωνία, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι της ομάδας.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:
«Τι να πω για Βαλαντσιούνας; Θέλουμε να τον υπογράψουμε. Εκείνος θέλει να έρθει σε εμάς. Αν η ομάδα του όμως δεν πει ‘ναι’, τι μπορούμε να κάνουμε; Δεν είναι στο χέρι μας κάποια πράγματα. Όταν τελειώσει η ιστορία θα τα πούμε.»
Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται να επισημοποιηθεί το trade ανάμεσα σε Κινγς και Νάγκετς για την ανταλλαγή του Λιθουανού σέντερ.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης έκανε το 2/2 στα προκριματικά του τουρνουά του Βουκουρεστίου (ATP 250) και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο του τουρνουά.
Από τον Ρούμπεν Αμορίμ έως τον Ιγκόρ Τούντορ, η έλλειψη υπομονής στους πάγκους της Αγγλίας εκτοξεύει τα οικονομικά βάρη των συλλόγων και αναδεικνύει μια βαθύτερη κρίση στρατηγικής
Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας και μακροβιότερος πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.