Super League: Εγκρίθηκε η προκύρηξη του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν
Με σχετική της ανακοίνωση, η Super League γνωστοποίησε πως εγκρίθηκε η προκύρηξη του πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν.
Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποίησε την Τετάρτη (25/6) η Super League όπου αποφασίστηκε ομόφωνα έγκριση της Προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό το φορμάτ θα παραμείνει το ίδιο αφού δεν πέρασε την πρόταση του Άρη για να αυξηθούν οι ομάδα των πλέι οφ, ενώ η μόνη αλλαγή θα είναι ότι οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να δηλώνουν 23 παίκτες στις αποστολές αντί για 20.
Η ανακοίνωση της Super League:
«Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ομόφωνα αποφάσισε την έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2025-26».
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442