Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τι κι αν σε πέντε μέρες ο Λιονέλ Μέσι κλείνει τα 38 του χρόνια; Η κλάση του παραμένει αναλλοίωτη και το απέδειξε για ακόμη μία φορά στο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με την Πόρτο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αργεντινός μύθος του σπορ σκόραρε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και έκανε το 2-1 για την ομάδα του απέναντι στους «Δράκους», που είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!