Μία νίκη μακριά από τον τίτλο στη Γαλλία βρίσκεται η Παρί, η οποία διέλυσε με 92-67 την Μονακό στον δεύτερο τελικό του γαλλικού πρωταθλήματος και έκανε το 2-0.
Κορυφαίος για τους νικητές ο – από την επόμενη σεζόν παίκτης του Παναθηναϊκού – Τι Τζέι Σορτς που έβαλε 28 πόντους έχοντας επίσης 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Από την μεριά του, ο Ταϊσόν Γουόρντ, που είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, είχε 6 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Όσον αφορά στο ματς, η Παρί ήταν σαρωτική από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».