
Δεκάδες τραυματίες στο Ισραήλ μετά από νέες πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν
Τα περιστατικά έχουν καταγραφεί σε περιοχές του Ισραήλ όπου χτύπησαν ιρανικοί πύραυλοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε κατοικημένες ζώνες
Το ισραηλινό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan μετέδωσε νωρίς σήμερα το πρωί ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ιρανικό πυραυλικό πλήγμα στη Χάιφα, όπου έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά.
Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου μετέδωσε πως είδε καπνό να υψώνεται στη Χάιφα.
Η βρετανική εταιρεία ασφάλειας των θαλάσσιων μεταφορών Ambrey από την πλευρά της ανέφερε πως εκδηλώθηκαν φωτιές σε σταθμό παραγωγής ενέργειας κοντά στο λιμάνι στη Χάιφα.
Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό της εθνικής υπηρεσίας πρώτων βοηθειών του Ισραήλ, Magen David Adom, τουλάχιστον 67 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία από τέσσερα διαφορετικά σημεία στο κεντρικό Ισραήλ, μετά τις νέες ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις.
Μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται μία γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση, ενώ άλλοι έξι φέρουν μέτριου βαθμού τραύματα, όπως αναφέρει η MDA.
Τα περιστατικά έχουν καταγραφεί σε περιοχές όπου χτύπησαν ιρανικοί πύραυλοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε κατοικημένες ζώνες, μεταξύ αυτών και στην παραλιακή πόλη Χάιφα αλλά και στο Τελ Αβίβ.
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση


