
Έκτακτη συνάντηση την Τρίτη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Μέση Ανατολή
Τη συνάντηση τη συγκαλεί η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κάγια Κάλας, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε έκτακτη συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης των υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συμμετάσχει αύριο Τρίτη 17 Ιουνίου, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 και τη συγκαλεί η ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κάγια Κάλας, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών έχει μεταβεί σήμερα στην Αλβανία, όπου συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
- Αθήνα: Ποια είναι η μεγαλύτερη ευθεία στην Αθήνα – Γιατί θεωρείται «όαση» για τους οδηγούς
- Η λαμπερή θλίψη του «Fatherland» – Ένα road movie για τον Τόμας Μαν και την κόρη του
- Ελλάδα, Κύπρος Ιταλία και Ισπανία, αντιμετωπίζουν μείωση στη ζήτηση για καλοκαιρινά ταξίδια – Ποιος ο λόγος
- Σοκάρει πρώην παίκτης της Ρεάλ: «Έπινα 70 μπύρες σε μία μέρα, πήγαινα μεθυσμένος στην προπόνηση»
- Ανακαινίζω: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα – Οι δικαιούχοι
- Edmund Phelps: Πέθανε ο Νομπελίστας Οικονομικών 2006

