Δεν υπάρχει ενότητα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ – Καρφιά Νίκου Παππά στον Τσίπρα
«Το όραμά μας είναι ο σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία», σημείωσε ο κ. Παππάς από το βήμα του 5ου Συνεδρίου.
Την ευκαιρία να απαντήσει στον πρώην πρωθυπουργό βρήκε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Τσίπρα και για τα σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος.
«Δεν μπορεί να υπάρξει ενότητα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ενώ μετά και τις δηλώσεις στους NY Times ότι δυστυχώς πλέον να παλέψουμε όχι για το δημοκρατικό σοσιαλισμό αλλά για το δημοκρατικό καπιταλισμό πέταξε και ένα ακόμη φαρμακερό βέλος.
«Να θυμίσουμε ποια είναι ιστορική μας διαδρομή, το όραμά μας. Είναι ο σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία. Δεν είναι ούτε ο συμμετοχικός, ούτε ο δημοκρατικός καπιταλισμός», σημείωσε ο κ. Παππάς.
Ο πρώην υπουργός, μάλιστα, έγινε συγκεκριμένος, χωρίς βέβαια να κατονομάσει τον πρώην πρωθυπουργό. «Πολλά ακούμε ακόμα και καινούργια κόμματα. Με ποιο πρόγραμμα; Μπορεί να γίνει να υπάρχει ενότητα χωρίς το κόμμα μας;», διερωτήθηκε, για να απαντήσει μόνος του «όχι».
- Βουλιαγμένη: Πότε θα γίνει η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη
- «Η αλήθεια είναι»: Το νεοελληνικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο 104
- Διακοπές στην Τήνο: Ο απόλυτος οδηγός για να ζήσεις μία αυθεντική εμπειρία διαμονής στο νησί
- Από τον απομονωτιστή Βανς στο «γεράκι» Ρούμπιο – Ο πόλεμος στο Ιράν φουντώνει τη μάχη διαδοχής του Τραμπ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Στο Υπουργικό η αύξηση του κατώτατου μισθού – Τι αλλάζει από 1η Απριλίου
- Πες μου τις αγαπημένες σου ταινίες, να σου πω ποιος είσαι
- Ο χάρτης του ΕΝΦΙΑ – Οι πλουσιότερες και οι φτωχότερες περιφέρειες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442