Τέλος ο Σπλίτερ από την Παρί – Επιστρέφει στο ΝΒΑ
Ο Τιάγκο Σπλίτερ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί μετά το τέλος της σεζόν και θα επιστρέψει στο ΝΒΑ, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.
Τίτλοι τέλους για την φοβερή ομάδα της Παρί στη φετινή Euroleague. Μετά τους Σορτς, Ιφί, Γουόρντ, Γιαντούνεν και Χέις, ο προπονητής της ομάδας Τιάγκο Σπλίτερ αφήνει πίσω του το Παρίσι και επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
«Ρημάζει» η Παρί
Μετά από μία τρομακτική σεζόν για τους Παριζιάνους, ολόκληρος ο κορμός της ομάδας θα αποχωρήσει, ενώ και ο Σπλίτερ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πόρτλαντ. Εκεί θα αναλάβει τα καθήκοντα του βοηθού του Τσόνσι Μπίλαπς, για τους Τρέιλ Μπλέιζερς.
Stacked bench. Strong minds.
Welcome our new coaches to Rip City 🌹 pic.twitter.com/LgSKZ8Brvf
— Portland Trail Blazers (@trailblazers) June 11, 2025
Αυτός θα είναι ο τρίτος πάγκος ομάδας ΝΒΑ που κάθεται ο Βραζιλιάνος, καθώς υπήρξε βοηθός προπονητή για τέσσερα χρόνια στους Μπρούκλιν Νετς (2019-2023) και έναν χρόνο στους Χιούστον Ρόκετς (2024).
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν

