Τρομερή κάθετη του Πέλκα και 2-0 ο Ιωαννίδης (vids)
Η Ελλάδα διπλασίασε τα τέρματά της κόντρα στη Βουλγαρία με τον Πέλκα να βγάζει εξαιρετική κάθετη και τον Ιωαννίδη να σκοράρει.
Ορεξάτη εμφανίστηκε η Εθνική Ελλάδος στο δεύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης με τη Βουλγαρία που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Μετά το γκολ που σημείωσε, ο Δημήτρης Πέλκας έγινε δημιουργός για να μπορέσει ο Φώτης Ιωαννίδης να χριστεί κι εκείνος σκόρερ.
Ο μέσος του ΠΑΟΚ έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα στον επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0.
Δείτε το γκολ:
Στο 51′ ο Κώστας Τσιμίκας γύρισε στον Φώτη Ιωαννίδη, αυτός έστρωσε στον Τάσο Μπακασέτα, το σουτ του έμπειρου μεσοεπιθετικού σταμάτησε στον Γιώργο Μασούρα, η μπάλα στρώθηκε στον Δημήτρη Πέλκα και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βούλγαρου πορτιέρο για το 1-0 της Εθνικής.
Θυμηθείτε το 1-0:
- Οργή Αλμπανέζε για Γάζα: «Τιμωρούν εμένα και στρώνουν κόκκινο χαλί σε εγκληματίες»
- Η μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς μιλά στο in, λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου
- «Είμαστε ο επόμενος στόχος της Ρωσίας» – Δραματικές προειδοποιήσεις από τον Ρούτε
- Μπαρτζώκας: «Ψάχναμε καιρό παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μόρις»
- Ζάκυνθος: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια απάθεια, δεν δείχνει συναίσθημα» – Ο πρόεδρος του ΔΙΚΕΠΑΖ για το πίτμπουλ
- Προς αναβολή η απαγόρευση των συμβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ


