
ΚΚΕ: Απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ η κατάληψη του Madleen
Το ΚΚΕ σημειώνει ότι «τεράστιες ευθύνες αναλαμβάνει και η ελληνική κυβέρνηση όσο εξακολουθεί να μην καταδικάζει τη στάση του Ισραήλ και να μην τερματίζει κάθε στρατιωτική συνεργασία»
Το ΚΚΕ «καταγγέλλει την κατάληψη από τον Ισραηλινό στρατό του ιστιοφόρου “Madleen”, που είχε ναυλώσει ο “Στολίσκος Ελευθερίας” και κατευθυνόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας μεταφέροντας συμβολική ανθρωπιστική βοήθεια».
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «η κατάληψη του σκάφους, η σύλληψη και απέλαση των επιβατών του είναι άλλη μια απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ το οποίο, με τις πλάτες των συμμάχων του ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, συνεχίζει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, στερώντας του ακόμα και τη δυνατότητα πρόσβασης σε ανθρωπιστική βοήθεια».
«Τεράστιες ευθύνες και της ελληνικής κυβέρνησης»
Σημειώνει δε ότι «τεράστιες ευθύνες αναλαμβάνει και η ελληνική κυβέρνηση όσο εξακολουθεί να μην καταδικάζει τη στάση του Ισραήλ και να μην τερματίζει κάθε στρατιωτική συνεργασία με αυτό το κράτος τρομοκράτη».
- Twin Peaks, Kraftwerk και αέναη κίνηση: Ο DJ Shadow για όλες τις στιγμές τις καριέρας του
- Παπάς άφησε την εκκλησία για να πάει στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μιλάνο
- TikTok made me try it: 9 viral προϊόντα που αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε
- Κρήτη: Εξαφανίστηκε 60χρονος από τις Γούρνες Ηρακλείου – Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια αυτόματου πωλητή προϊόντων κάνναβης χωρίς σύστημα ταυτοποίησης ανηλίκων
- Γκέι βολεϊμπολίστας σε κολέγιο της Καλιφόρνια έγινε viral με τους πανηγυρισμούς του (vids)







