Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε συγκεντρωμένο πλήθος στο Πασάου – Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους μια 5χρονη
Στην ομάδα των ανθρώπων που παρασύρθηκαν στο Πασάου, στη Γερμανία, φέρεται να βρίσκονται η 38χρονη σύζυγος του οδηγού της Mercedes και η 5χρονη κόρη τους
Άνδρας με αυτοκίνητο τύπου Mercedes έπεσε σε συγκεντρωμένο πλήθος στην πόλη Πάσαου, στη Γερμανία, το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιουνίου.
Η αστυνομία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έστρεψε εσκεμμένα το όχημα προς το πλήθος. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ο άνδρας οδήγησε εσκεμμένα το όχημα μέσα στο πλήθος», ανέφερε χαρακτηριστικά η γερμανική αστυνομία.
Παράλληλα, γνωστοποίησε πως ο 48χρονος οδηγός συνελήφθη επί τόπου. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 15:30 ώρα Γερμανίας.
Πέντε άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο pnp.de. Η σοβαρότητα των τραυματισμών τους δεν ήταν αρχικά γνωστή, ενώ περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία. Στην ομάδα των ανθρώπων που παρασύρθηκαν φέρεται να βρίσκονται η 38χρονη σύζυγος του 48χρονου καθώς και η 5χρονη κόρη τους.
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης της Βαυαρίας. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Πάσαου. Ο δρόμος στο κέντρο της πόλης παραμένει κλειστός λόγω της αστυνομικής επιχείρησης.

Η Mercedes που οδηγούσε ο 48χρονος και χτύπησε το πλήθος – Πηγή φωτογραφίας: pnp.de
Έκκληση για μαρτυρίες
Η αστυνομία καλεί αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό και μπορούν να δώσουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν με την Αστυνομική Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών του Πάσαου (τηλ. 0851/9511-0) ή με οποιοδήποτε άλλο αστυνομικό τμήμα.
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Markus Zechbauer
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων
- Λούβρο: «Ο εγκέφαλος της ληστείας πίστευε ότι μπορούσαμε να κλέψουμε περισσότερα», λένε οι δύο ύποπτοι
- Στο κόκκινο η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν – «Τα Στενά του Ορμούζ, όχι τα πυρηνικά το μεγάλο αγκάθι»
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442