Η εντεκάδα της Εθνικής για το φιλικό με την Σλοβακία (pic)
Οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το φιλικό της Εθνικής με την Σλοβακία στο Παγκρήτιο.
Η Εθνική υποδέχεται στο Παγκρήτιο την Σλοβακία σε φιλική αναμέτρηση και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστές τις επιλογές του για την εντεκάδα. Ο Χρήστος Μανδάς ξεκινά για πρώτη φορά βασικός με τη γαλανόλευκη ενώ στο αρχικό σχήμα είναι και ο Ρέτσος.
Συγκεκριμένα, ο Μανδάς θα είναι στο τέρμα και τετράδα στην άμυνα οι Βαγιαννίδης, Ρέτσος, Κουλιεράκης και Γιαννούλης. Κουρμπέλης και Ζαφείρης θα είναι στον άξονα, Καρέτσας, Τζόλης στα άκρα και ο Κωνσταντέλιας πίσω από τον Παυλίδη.
Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής
Μανδάς, Βαγιαννίδης, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζαφείρης, Κωνσταντέλιας, Καρέτσας, Παυλίδης, Τζόλης.
🔏 #squadlist pic.twitter.com/OwuiyCAdAq
— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) June 7, 2025
Στον πάγκο: Τζολάκης, Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Μασούρας, Ιωαννίδης, Δουβίκας, Πέλκας, Μπακασέτας, Ρότα, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Φούντας, Σιώπης, Αλεξανδρόπουλος, Μουζακίτης.
- Πολωνία-Ιταλία: Η Βαρσοβία και η Ρώμη λένε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Για μόνιμη λύση στην υδροδότηση της Αίγινας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών
- Ναρκωτικά: Νεαρός συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» με πάνω από οκτώ κιλά κάνναβη στην κατοχή του
- Η Νέα Αριστερά στο πλευρό των αγροτών: Όχι στην εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου
- No Other Choice: Εργασιακή ανασφάλεια, αρρενωπότητα, απειλή της ΑΙ – Η ζοφερή καταδίκη του καπιταλισμού
- Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ιωαννίδης


