Δολοφονία ξυλουργού στη Χαλκίδα: Κάθειρξη 18 ετών στην 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου
Το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 18 ετών στην 39χρονη που τον Ιανουάριο του 2024, στη Χαλκίδα είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου τον 43χρονο ξυλουργό
Σε ποινή κάθειρξης 18 ετών καταδικάστηκε η 39χρονη η οποία τον Ιανουάριο του 2024, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, στη μέση του δρόμου, τον 43χρoνο ξυλουργό, στη Χαλκίδα. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βοιωτίας, της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, απόφαση που οδήγησε σε σπάσιμο της ποινής των ισοβίων κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του θύματος.
Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη είχε στήσει καρτέρι στον 43χρονο, τον Ιανουάριο του 2024, ο οποίος μόλις βγήκε από την πολυκατοικία που διέμενε, δέχτηκε την επίθεση με δύο μαχαίρια από τη γυναίκα στη μέση του δρόμου.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς ο 43χρονος ξυλουργός δολοφονήθηκε μπροστά στο σπίτι του, με τη σύντροφό του να παρακολουθεί το τραγικό συμβάν από το μπαλκόνι
Δολοφονία ξυλουργού στη Χαλκίδα: Το χρονικό του εγκλήματος
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς ο 43χρονος ξυλουργός δολοφονήθηκε μπροστά στο σπίτι του, με τη σύντροφό του να παρακολουθεί το τραγικό συμβάν από το μπαλκόνι. Το έγκλημα διαπράχθηκε νωρίς το πρωί της 20ής Ιανουαρίου, όταν η 39χρονη, που διατηρούσε στενές σχέσεις με το θύμα, όντας σύζυγος του αδελφικού του φίλου, έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσια και κατευθύνθηκε στη Χαλκίδα, έχοντας προμελετημένα στήσει καρτέρι θανάτου, στον ξυλουργό.
Η γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι του θύματος και όταν είδε τον 43χρονο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο κρατώντας δύο μαχαίρια και του επιτέθηκε, καταφέροντάς του τουλάχιστον 40 μαχαιριές.
- «Μετανιώνω που δεν συνάντησα τον Έλβις» – Ο Μικ Τζάγκερ για την «ανόητη» συμβουλή του Τζον Λένον
- Το σχέδιο του Ισραήλ γίνεται όλο και πιο σαφές : Η επόμενη μέρα στη Γάζα δεν θα έρθει ποτέ
- Ένα βιβλίο την ημέρα: Το διάβασμα κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Το BBC στην Ελλάδα: Το «νησί του Διαβόλου» που έγινε ο φάρος ελπίδας για την άγρια ζωή
- Casus belli: Μύθοι και πραγματικότητα
- Νταρλίν Γκράχαμ: Κληρονομικό τζακπότ στο «πιο επιφανές γηροκομείο» των ΗΠΑ
- Άντι Μπέρναμ: «Επιστρέψτε τα Γλυπτά στην Ελλάδα!»
- Φταίει ο Μάικλ Κορλεόνε που έχουμε τον Ντόναλντ Τραμπ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)













































![Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_6260173253972266909_x-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442