
Κοντά σε ομάδα-έκπληξη ο Κορέα που «έπαιξε» για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (pic)
Ο Χοακίν Κορέα, που πρόσφατα αποχώρησε από την Ίντερ, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μποταφόγκο, ενώ στο παρελθόν είχε συνδεθεί με δύο ελληνικές ομάδες.
Ο Αργεντινός επιθετικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στη χώρα του καφέ.
Σύμφωνα με το «geglobo», ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Μποταφόγκο, όπου παίζει και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Τικίνιο.
Correa has given the green light to sign with Botafogo!
Here we go soon.
? geglobo pic.twitter.com/O9bW1eCvBK
— Glorious Botafogo ? ? (@GloriousBotaYT) June 4, 2025
Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2024 είχε συνδεθεί με τις ομάδες του Big 4 της Stoiximan Superleague, όμως καμία από αυτές δεν προχώρησε σε συμφωνία, καθώς ο Σιμόνε Ιντσάγκι επιθυμούσε να τον διατηρήσει στην Ίντερ.
- Η 11άδα της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pic)
- O θάνατος του ελεύθερου χρόνου: Γιατί νιώθουμε ενοχές όταν δεν κάνουμε τίποτα;
- Εκεχειρία 10 ημερών στον Λίβανο ανακοίνωσε ο Τραμπ – Καλεί Νετανιάχου και Αούν στην Ουάσιγκτον
- Αλληλοκατηγορούνται οι τρεις συλληφθέντες για το θάνατο της 19χρονης – Ρίχνουν όλες τις ευθύνες στη Μυρτώ
- LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»

