Εξωπραγματικό. Η αξία του Λαμίν Γιαμάλ έφτασε τα 400 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του CIES (Ποδοσφαιρικό Παρατηρητήριο του Πανεπιστημίου του Νοσατέλ). Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του άσου της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, της θέσης που αγωνίζεται και το συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα εκτόξευσαν την αξία του στα 402,3 εκατ. ευρώ, ποσό ασύλληπτο που δεν είχαν πλησιάσει ούτε οι Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Το πιο εντυπωσιακό, ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης, ο Ερλινγκ Χάαλαντ κοστολογείται σχεδόν στα μισά χρήματα, στα 239,6 εκατ. ευρώ. Πολύ κοντά βρίσκεται ο Αγγλος Τζουντ Μπέλιγχαμ με αξία στα 233,8 εκατ. ευρώ. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Κιλιάν Εμπαπέ (192,5), Μουσιάλα (154,8), Πέδρι (143,7), Βινίσιους (130,4) Πάλμερ (125,5), Αλβαρες (126) και Βιρτς (122,3).
Από τους 100 ακριβότερους ποδοσφαιριστές μόνο τέσσερις αγωνίζονται εκτός Big πρωταθλημάτων. Πρόκειται για τον Ισπανό Σάμου Αγκεχόβα και τον Σουηδό Βίκτορ Γιόκερες (αγωνίζονται στην Πορτογαλία), τον Βραζιλιάνο Εστεβάο Γουίλιαν (Βραζιλία) και τον Κολομβιανό Τζον Ντουράν (Σαουδική Αραβία).
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.