H Λίβερπουλ δίκαια κατέκτησε το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, καθώς ήταν μακράν της δεύτερης η καλύτερη ομάδα της Premier League την εφετινή αγωνιστική περίοδο και αυτό επισφραγίστηκε με την απονομή του τροπαίου.
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ως ο αρχηγός των «ρεντς» κλήθηκε να ανέβει τελευταίος στο βάθρο για να σηκώσει πρώτος την κούπα, όπως και έκανε στέλνοντας στα… ουράνια τον κόσμο της Λίβερπουλ, ο οποίος αποθέωνε την ομάδα στο «Άνφιλντ».
Αξίζει να σταθούμε σε δύο εικόνες από την απονομή, ήταν ο πρώτος τίτλος Premier League για Έλληνα παίκτη στην ιστορία, με τον Κώστα Τσιμίκα να την κατακτά, ενώ ήταν και το αντίο του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στη Λίβερπουλ με την κατάκτηση του τροπαίου.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Σίτι νίκησε την Άρσεναλ με 2-1 και μείωσε τη διαφορά στο -3, έχοντας ένα ματς λιγότερο, ενώ πλέον έχει πάρει και την ισοβαθμία. Το πρόγραμμα των δύο μέχρι το φινάλε της Premier League.