Συγκλόνισε με την εμφάνισή του στον ημιτελικό ο Φουρνιέ
Μόνος του έπαιζε κόντρα σε όλη τη Μονακό ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος δεν ήταν αρκετός για τον Ολυμπιακό...
Με σκυμμένο το κεφάλι ο Ολυμπιακός στον δεύτερο ημιτελικό. Χάνοντας δίκαια και καθαρά από τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όμως σε μια νύχτα που ένιωθες πως ήταν ένας που ήθελε να τα βάλει με μια ομάδα.
Ένας μόνος του: Ο μεγάλος Εβάν Φουρνιέ. Πήγε με ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα 28 πόντους στο φάιναλ φορ. Έβαλε 31 σε έναν ημιτελικό που ο Ολυμπιακός έβαλε συνολικά 68. Εκείνος 31 οι άλλοι όλοι τους μαζί 37.
Τα νούμερα του Γάλλου
Ο Γάλλος έπαιξε 35:14. Είχε 6/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 7/9 βολές. Πήρε 3 ριμπάουντ. Είχε 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. Και τελικά 27 στο σύστημα αξιολόγησης. Ψυχάρα. Κρίμα που δεν μπορούσε μόνος του να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.
Το μπάσκετ όμως είναι άθλημα ομαδικό. Και δίκαιο. Ένας δεν φτάνει. Πολλώ δε μάλλον σε τέτοιο ματς. Σε μια παρτίδα που ο Ολυμπιακός που όλο τον χρόνο έβαζε 85-86 πόντους ανά παιχνίδι κόλλησε στους 68.
Πλην Φουρνιέ, 1/18 τρίποντα ο Ολυμπιακός
Σοκαριστική η εικόνα του Ολυμπιακού στον δεύτερο ημιτελικό της Euroleague. Και μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για τους Ερυθρόλευκους που έγιναν σκιά του εαυτού τους. Ενδεικτικό των παραπάνω; Το σουτ έξω από την γραμμή των τριών πόντων. Εκεί όπου ο Φουρνιέ έβαλε 4/9 και όλοι οι συμπαίκτες του μαζί 1/18.
- Ο Ντραγκόφσκι αφήνει τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει Πολωνία
- Φουντώνει το κύμα οργής στο Ιράν – Προειδοποιήσεις για ώρα μηδέν από Τραμπ και Χαμενεΐ
- Αλλάζουν οι λαϊκές αγορές – Πώς θα λειτουργούν, οι προωθούμενες ρυθμίσεις
- Γουόκαπ: «Θα έχει άμεση επιρροή ο Τζόουνς, φάνηκε η απογοήτευση στο πρόσωπο του Μόρις»
- H Μπάρμπι έχασε: Καμία συμπερίληψη με το Χόλιγουντ να γυρίζει την πλάτη του στις γυναίκες
- Αιώνια χημικά στην κουζίνα μας – Ακόμη και σκεύη μαγειρικής επικίνδυνα για την υγεία


