Ο Ελάιζα Μπράιαντ, οι επαφές με την Εφές και το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού – Τι αποκαλύπτουν στη Σερβία
Τι συμβαίνει με τον Ελάιζα Μπράιαντ, το νέο του συμβόλαιο με την Εφές και το μεγάλο ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό…
Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κινούνται σε ρυθμούς… Final Four Euroleague στο Άμπου Ντάμπι, καθώς την Παρασκευή (23/5), ρίχνονται στη «μάχη» των ημιτελικών κόντρα σε Φενέρ και Μονακό αντίστοιχα.
Παρόλα αυτά, τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν για τους δύο «αιώνιους», όπως συμβαίνει κάθε χρόνο πριν από Final Four, λόγω και της παρουσίας πολλών ατζέντηδων στο Άμπου Ντάμπι. Σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός φέρονται να παρακολουθούν την περίπτωση του Ελάιζα Μπράιαντ που μένει ελεύθερος από την Εφές και δεν έχει συμφωνήσει προς το παρόν για νέο συμβόλαιο.
Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός εξετάζουν τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση, αλλά δεν «παίζει» να ασχοληθούν καν αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν τόσο στη Euroleague όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, όσο ο Μπράιαντ μένει ελεύθερος είναι ένας παίκτης που αρέσει και στους δύο «αιώνιους», όπως αναφέρει το «Telesport».
Τι αναφέρουν στη Σερβία για Μπράιαντ
«Το πιο δύσκολο ζήτημα για την Εφές είναι να κρατήσει τον Ελάιζα Μπράιαντ. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και πιθανώς και άλλοι σύλλογοι, ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ, κάτι που πιθανώς επιβράδυνε τις διαπραγματεύσεις. Οι συζητήσεις χαμήλωσαν ρυθμό, όμως δεν τελείωσαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Οράσιο Κάουκι. Η κατάσταση είναι μπερδεμένη, παρόλα αυτά στην Κωνσταντινούπολη πιστεύουν ότι ο Μπράιαντ θα παραμείνει μέλος της ομάδας και μετά το καλοκαίρι», γράφει η ιστοσελίδα «Telesport».
Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο Μπράιαντ έλαβε μέρος σε 38 ματς της EuroLeague, μετρώντας κατά μέσο όρο 13,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ ανά παιχνίδι.
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442