Λεσόρ: «Νιώθω έτοιμος να παίξω, όλα όμως εξαρτώνται από τον προπονητή»
Ο Ματίας Λεσόρ δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στο Final-4 της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε ότι ο Αταμάν θα έχει τον τελευταίο λόγο.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στο Άμπου Ντάμπι (23/5, 18:00), στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague, με τους «πράσινους» να έχουν στην αποστολή τους τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ο Γάλλος σέντερ μίλησε ενόψει του αγώνα και δήλωσε ξανά έτοιμος να παίξει. Ωστόσο, είπε ότι ο Αταμάν θα έχει τον τελευταίο λόγο, αφού μόνο αυτός είναι ο αρμόδιος να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει σε κάποια τις δύο αναμετρήσεις.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ματίας Λεσόρ:
«Θα είμαι εκεί και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής. Νιώθω έτοιμος, αλλά η απόφαση είναι δική του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο, θα είναι μια μεγάλη μαχη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη Φενέρ. Είναι οι 4 καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα, όλοι ξεκινάμε από το μηδέν και έχουμε 40 λεπτά για να πετύχουμε τον στόχο μας».
- «Κούρσα» για δύο ο πάγκος της Σκουάντρα Ατζούρα
- Repubblica: «Όλο και πιο κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο ο Πίτερς»
- Το αρνητικό ρεκόρ της Ιταλίας: Η μοναδική από τις κορυφαίες Εθνικές που μένει εκτός για 3ο σερί Μουντιάλ
- Αποκάλυψη Γκάρι Νέβιλ για Τζέραρντ και… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Το πρόβλημα στη διαιτησία είναι ότι ο Λανουά έφτασε στο ταβάνι
- Παναγιώτης Ρέτσος: Ο αρχηγός δείχνει τον δρόμο…
- Μπαρτζώκας: «Χαρούμενος για την επιστροφή του Φαλ, μπροστά μας έχουμε τέσσερις τελικούς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442