Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει δει γύρω από το όνομά του να έχουν «φουντώσει» οι φήμες και τα σενάρια για το μέλλον του στο NBA και την παραμονή του στους Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να απαντήσει με… χαλαρό ύφος σε ερωτήσεις που του έκαναν οι χρήστες του «Χ».
Η πιο ιδιαίτερη ερώτηση που δέχτηκε ο «Greek Freak» από τον κόσμο ήταν και εκείνη για το μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος όμως, δεν επέλεξε καμία από τις δύο, απαντώντας: «Φιλαθλητικός».
— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) May 18, 2025
Ο Φιλαθλητικός, είναι η μοναδική έως τώρα ελληνική ομάδα, της ο οποίας ο «Greek Freak» έχει φορέσει τη φανέλα, προτού κάνει το βήμα από την Α2 για το NBA και τα «Ελάφια».
Σε ποιες άλλες ερωτήσεις απάντησε ο Αντετοκούνμπο
Ακόμη, ο Giannis αποκάλυψε ότι λατρεύει την φέτα, ενώ χωρίς δισταγμό χαρακτήρισε τον Μάϊκλ Τζόρνταν ως τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.
Ακολουθούν ορισμένες από τις απαντήσεις του Αντετοκούνμπο:
-Ποιο είναι το αγαπημένο σου γεύμα; «Γύρος κοτόπουλο»
-Ποια είναι η αγαπημένη σου γεύση smoothie; «Caribbean passion από το Jamba Juice»
-Ποιο είναι το αγαπημένο σου video game; «FIFA και God of War όταν έπαιζα»
-Ανανάς ή καρπούζι; «Καρπούζι. Καλή ενυδάτωση».
-Ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο NBA; -Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο ΛεΜπρόν για τώρα».
-Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία; «Coming to America. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια».
-Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών; «Ρονάλντο – Μέσι – Ζιντάν – Τιερί (σ.σ. Ανρί)»
-Σκέψεις για τον Στεφ Κάρι; «Εκείνος και ο Ντέιμ (σ.σ. Λίλαρντ) είναι οι κορυφαίοι σουτέρ όλων των εποχών»
-Ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος τυριού; «Φέτα»
-Ποιος είναι ο αθλητής που θαύμαζες μεγαλώνοντας; «Άλεν Άιβερσον, Κέβιν Ντουράντ, Μάτζικ Τζόνσον»
-Ποιο είναι το αγαπημένο σου σνακ για αργά το βράδυ; «Φρούτα και γιαούρτι»
-Ποια είναι η αγαπημένη σου πόλη για εκτός έδρας παιχνίδια; «Νέα Υόρκη»
-Ποιο είναι το αγαπημένο σου μουσικό είδος; «Heavy metal»
Ποιο είναι το αγαπημένο σου άθλημα εκτός του μπάσκετ; «Ποδόσφαιρο»
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.