Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10πμ στην Εύβοια και ειδικότερα 1 χλμ ανατολικά του Προκοπίου. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,4 Ρίχτερ και εστιακό βάθος τα 15,7 χλμ.
Είναι ο δεύτερος σεισμός που σημειώνεται στην περιοχή καθώς είχε προηγηθεί δόνηση μεγέθους 4,1 Ρίχτερ στις 02.52 και είχε επίκεντρο 3 χλμ. ανατολικά του Προκοπίου Ευβοίας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).